BURSA / OSMANGAZİ - Tarık Çevikel Anaokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk"

Mrt

Dün ile bugün arasında köprü kuran kültürümüzü,sosyal ve aile değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizin yaşlılara saygı haftasını kutluyoruz.

Değerli anasınıfı Öğretmenlerimiz büyüklerimize olan  sevgi ve saygımızı sadece bir haftaya değil,

Yaşam boyu sevgi saygı gösterilmesi gerektiğini öğrencilerimizin ahlaki ve manevi değerlerine katkı sunmakta.

Ayşe YILDIRIM,Elif KAHRAMAN,Burcu KILIÇ,Pınar KIRBAŞ ve Esra AYAN öğretmenlerimize;

emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Tarih te dilsiz yaşayan hiç bir millet yoktur.

0 halde bir millet olarak yaşamanın tek yolu dilimize sahip çıkıp zenginleştirmektir.

Değerli öğretmenlerimiz Öz benliklerine yabancılaşmayan kendi dilini koruma ve yaşatma çabası içinde olan  H şubesi öğretmeni Elif KAHRAMAN

C Şubesi öğretmeni Ayşe YILDIRIM ve D Şubesi Öğretmeni Zeynep YILMAZ a

Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Dünyayı her zaman güzelleştiren ve yaşanılabilir  bir hale getiren tüm emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun

Çaılışmalarıyla farkındalık yaratan H Şubesi öğretmeni elif KAHRAMAN ve G şubesi öğretmeni  Bahar KARATAŞ a

Emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

En  kalıcı öğrenmeler yaparak yaşayarak deneyimlediğimiz öğrenmelerdir.

E Şubesi Öğretmeni Ayşenur YILDIRIM'a emek ve katkılarından dolayı Teşekkür ederiz

Mrt

Sinema duygular düşler ve iç güdü dünyalarını anlatmak için en iyi aractır.

Luis Bunuel

C şubesi ögretmeni Ayşe Yıldırım hocamıza

Teşekkür ederiz

Mrt

Mahrimiyet eğitimi  çocuğa sadece özel bölgelerini korumak değildir.

Tutumlarımızla hem bedeninin hemde kişiliğinin saygıdeğer olduğunu hissettirmektir.

Okulumuzun psikolojik danışmanı  irem  zorlu tarafından Anasınıfı öğrencilerine mahrimiyet eğitimi verildi.

Emek ve katkılarındn dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimiz özgür, özgün yaratıcı bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

Öğretmenlerimize Emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Zihinsel Beceri gerektiren oyunları oynayan çocuklar problem çözme becerileri artar.

Bağımsız kişilk kazanma yönünde önemli yol kateder.

C Şubesi öğretmeni Ayşe yıldırım öğretmenimiz öğrencilerimizin zihinsel ve sosyal  gelişimlerini destekleyerek katkı sağlıyor

Yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

''Hayattta En Büyük Mucize küçükken iyi bir öğretmene denk gelmektir.'

Şbt

Dil Bir toplumun kutsal hazinesidir.

ahlakını,ananelerini,hatıralarını,menfaatlerini kısacası bir Milleti millet  yapan,

Sahip olduğu ve koruduğu dil sayesindedir.

Bir toplumdan Dilini alırsanız  Geçmişini ve geleceğinide almış olursunuz.

Değerli anasınıf öğretmenlerimiz  Ayşe YILDIRIM, Elif KARAMAN,Esra AYAN, Ayşenur YILDIRIM

Burcu KILIÇ, Pınar KIRBAŞ Bahar KARATAŞ ve Zeynep YILMAZ öğretmenlerimiz

Bu bilnçle sınıflarında Öğrencilerimizle birlikte geçmiş ve gelecek arasında Köprü oluşturarak

Kendi özüne kültürüne yabancılşmayan nesiller yetiştirerek ciddi emek ve katkı sunuyorlar.

Öğretmenlerimize bu Çalışmalarından dolayı sonsuz Teşekkür ederiz.

Geleceğimizin Mimarı olan değerli öğretmenlerimiz;

İlmek ilmek kilim dokur gibi öğrencilerimizin gelecekte

Kendine güvenen

Bağımsız kişlik geliştiren, başarılı

iyi birer insan olmaları için

Canla başla çalışan öğretmenlerimize

Emek ve katkılarından dolayı

Sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ock

''Minik kuşlar aç kalmasın'' C Şubesi öğretmeni  Ayşe YILDIRIM, velileri ve öğrencilerinden farkındalık yaratan bir çalışma örneği.

Emek ve katkılarından dolayı öğretmenimize,öğrencilerimize ve değerli velilerimize

Teşekkür ederiz.

Arkadaşlık Keki Yapıyoruz

Okulumuzun psikolojik danışmanı İrem ZORLU tarafından anaokul öğrencilerimize “Sosyal Beceriler” konusunda sınıf rehberlik etkinliği yapıldı.

“Arkadaşlık Keki Yapıyoruz” çalışması uygulandı. Öğrenciler sınıf keklerini boyadılar.

Öğrencilerimiz arkadaşlık ilişkilerinin nasıl olmasını gerektiğini öğrendiler.

Öğretmeniz İrem Zorlu’ya teşekkür ederiz.

Ock

Geleneksel yüz yüze yüz oyun etkinlikleriyle öğrencilerimizi Geçmişle gelecek arasın da bir köprü inşaa ediyoruz.

Oyun yoluyla Öğrencilerimizin kendi Kültürlerine yabancılaşmanın önüne geçerek kalıcı öğrenmeler sağlayan  değerli Öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde sınıflarımızda yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimizin dilimizin ne kadar çok zengin olduğunu görmesi

Kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşturup ve buna bağlı olarak ta dili iyi kullanabilmelerini destekleyip düşünce dünyalarına katkı sağlamaktır.

Bu anlamda öğrencilerimizin gelişimine katkı ve emek sağlayan H Şubesi öğretmeni Elif KAHRAMAN'a emeklerinden dolayı

teşekkür ederiz.